Torak en Wolf deel 6 – De geestenjager – Michelle Paver

Reis mee naar een wereld waarin alleen de sterkste overleeft

Terwijl de winter, en dus ook de Zielennacht, nadert, houdt de Oehoemagiër de clans in een ijzeren greep. Om zijn taak te volbrengen zal Torak naar zijn hol in de Berg der Geesten moeten gaan. Hij moet demonen en tokoroths verslaan en zijn weg vinden op zijn moeilijke tocht. Wolf heeft een verschrikkelijk verdriet te verwerken. Renn wacht een belangrijke beslissing. En tijdens het laatste gevecht met de Zieleneter moet Torak de moeilijkste keuze van zijn leven maken… Torak en Wolf – De geestenjager is het zesde deel in de spannende reeks over Torak en zijn trouwe vriend Wolf. Het neemt de lezer mee naar een ver verleden, naar een wereld waar alleen de sterkste overleeft.

Titel: Torak en Wolf deel 6 – De geestenjager
Auteur: Michelle Paver
Aantal pagina’s: 240
Leeftijdsadvies: 10+

Lees ook:Torak zweert wraak
Lees ook:Dix Pit en het mysterie van Torak – Kiek Tas
Lees ook:De Hongerspelen
Lees ook:Jacht op de ramkrakers
Lees ook:Hond in het huis van Wolf – Sylvia Vanden Heede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>