Ontvoerd is absolute jeugdtopper voor het najaar!

Een nieuw spannend boek in de realityreeks van Helen Vreeswijk, Ontvoerd.

Anouk heeft een geheim dat ze met niemand durft te delen. Ze leidt hierdoor een dubbelleven en verzint leugen na leugen waardoor ze steeds dieper in de problemen komt. Als ze dan uiteindelijk de moed heeft om het haar ouders te vertellen, vindt ze geen begrip. Haar wereld stort in en ze wenst haar ouders het ergste toe. Maar daar krijgt ze snel spijt van als blijkt dat een onbekende het gezin binnendringt en geld eist voor een leven.

Auteur: Helen Vreeswijk
Aantal pagina’s: 356
Leeftijdsadvies: 15+

Lees ook:Ontvoerd – Helen Vreeswijk
Lees ook:Ontvoerd
Lees ook:Over the edge
Lees ook:Bloedbroeders – Helen Vreeswijk
Lees ook:Preview Over the edge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>