Justine, teenage chic

Een boek dat je gelezen moet hebben! Justine, teenage chic van Chloë Rayban

Justine Ducal is een doorsnee veertienjarige tiener met bescheiden verwachtigen van het leven: een beroemdheid worden, bergen geld verdienen, er onverbiddelijk aantrekkelijk uitzien en pure, onbezoedelde liefde vinden. Gemakkelijk toch? Maar dan gooit een onverwachte ontmoeting roet in het eten: haar toekomstige zelf, tien jaar ouder en wijzer, tikt haar op de vingers en vindt dat het tijd wordt dat ze haar leven op de rails zet, voor het fout afloopt met haar… Justine pakt de zaak flink aan, op meer dan één manier!

Gevat, grappig en zo herkenbaar!

Auteur: Chloë Rayban
Aantal pagina’s: 228
Leeftijdsadvies: 13+

Lees ook:Justine, teenage chic
Lees ook:Justine, boy meets girl
Lees ook:Kater – Margje Woodrow
Lees ook:uniek boek om samen met je kind in te vullen
Lees ook:Heerlijke nieuwe serie voor meiden!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Justine, teenage chic

  1. snoeck dorine

    Ducal

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>