Hondenhotel

Het boek bij dé grote Dreamworks-film van 2009. Hondenhotel van Lois Duncan.

Andi is dol op honden. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in een andere stad, gaat het gezin tijdelijk wonen bij tante Alice. Als er op een dag een onbekende hond opduikt in de tuin, besluit Andi haar in huis te verstoppen. Maar tante Alice is heel allergisch voor honden en begint steeds meer te niezen… Tot overmaat van ramp krijgt de hond ook nog puppies!

Andi en haar broer Bruce besluiten de honden onder te brengen in een oud leegstaand huis in de straat. En dat is nog maar het begin. Al snel zijn er meer honden die ze een plekje geven. In een mum van tijd hebben de kinderen het oude huis omgetoverd tot iets magisch: een hotel voor de honden én een thuis voor henzelf!

 

Oorspronkelijke titel: Hotel for Dogs
Verschijningsdatum: Februari 2009
Aantal pagina’s: 200
Leeftijdsadvies: 10+

Lees ook:Trailer: Hondenhotel
Lees ook:Tijger – Barbara de Wolf
Lees ook:Het Allesmag-hotel – Aron Dijkstra
Lees ook:Zomervakantie doorbrengen in Hotel Kindervreugd?
Lees ook:Wacht! Het anti-verveelboek van Tante Bees en Tante Toes – Mieke Dobbels & Vicky Lommatzsch

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hondenhotel

  1. larissa swinkels

    Ik vind het een leuke film en boek, ik heb er van genoten hopelijk komen er meer leuke boeken/films van :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>