De verdwijning van Bo Monti

Een nieuw boek in de serie De 4 van Westwijk van Manon Spierenburg. De verdwijning van Bo Monti is weer een spannend avontuur.

De zomer is in volle hevigheid losgebarsten in Westwijk aan Zee. Het kustplaatsje wordt overstroomd door duizenden toeristen. De hotels, de campings, de terrassen en de stranden zitten allemaal bomvol en iedereen verheugt zich op het concert van de populaire volkszanger Bo Monti in Westwijks openluchttheater.

Het concert is binnen een mum van tijd uitverkocht, maar Jack, tessa en Chris (en Koesja) kunnen op de valreep nog aan toegangskaartjes komen. Die avond staan de kinderen op de voorste rij als Bo Monti met veel bombarie wordt aangekondigd. Het publiek is uitzinnig van vreugde, maar na de derde vergeefse aankondiging wordt zelfs hun duidelijk dat de populaire zanger die avond het podium niet zal betreden…

Auteur: Manon Spierenburg
Leeftijdsadvies: 8+
Pagina’s: 144
Reeds verschenen

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:Tip van de week: De verdwijning van Bo Monti
Lees ook:Derde deel in succesvolle serie; De sporen van de Klauw
Lees ook:De Laptop van professor Steen
Lees ook:Manon Spierenburg
Lees ook:Daar zijn ze weer: De 4 van Westwijk – De Bollenbende

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>