Middelbare scholieren drinken steeds meer

Cool of niet? Caja Cazemier schrijft Cool een verhaal over jongeren en alcohol en de gevolgen hiervan. Een verhaal dat je gewoon moet lezen!

Caja Cazemier winnaar Jonge Jury 2008

Halina probeert graag alles uit. Ze is populair en heeft altijd jongens om zich heen. Maar Ruben vindt ze de leukste. Ruben is knap en goed in sport. Hij rookt en drinkt niet, want hij is veel te trots op zijn goed getrainde lichaam.

Halina vindt hij wel leuk, en op het schoolfeest wil hij met haar dansen. Maar Halina zuipt zich helemaal klem en maakt zichzelf totaal belachelijk. De volgende dag herinnert ze zich daar allemaal niks meer van – ze heeft alleen barstende koppijn… En verkering met Ruben kan ze nu wel vergeten!

Middelbare scholieren drinken steeds meer, vaak onder invloed van groepsdruk. Hoe kun je die druk van de groep weerstaan? Puberexpert Caja Cazemier geeft aan het eind van die boek tips.

Auteur: Caja Cazemier
Leeftijdsadvies: 12+
Pagina’s: 160
Verschijnt november 2008

 

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:Te snel!
Lees ook:#selfie – Caja Cazemier
Lees ook:100% Game – Lisette Dröge
Lees ook:Mission impossible – Caja Cazemier
Lees ook:Sky is the limit – Caja Cazemier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>