Nooit meer op de fiets naar school

Nooit meer op de fiets naar school van Daphne Heidelberg ligt nu in de winkel!

Wat zou er zijn gebeurd als ik de advertentie niet had gezien? Hoe zou mijn leven zijn verlopen als ik de pagina met de advertentie gewoon had omgeslagen, als ik verder had gebladerd in de krant en hem daarna als oud papier in de houtkachel had gegooid? In dat geval was alles anders geweest, of beter gezegd, dan was alles precies hetzelfde gebleven als voordat ik de krant had opengeslagen. 

Daphne is zestien als ze een beurs krijgt voor een internationale school in India. Van het centrum van Amsterdam verhuist ze naar een campus op een heuvel in West India. In Nooit meer op de fiets naar school zijn haar belevenissen te lezen vanaf het moment dat ze reageert op de advertentie tot de kerstvakantie van haar eerste schooljaar in India.

Gaan jullie dit boek lezen?

Wil jij het boek winnen? Kijk dan onder ‘winnen’… en lees hoe je mee kunt doen.

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:Heartbeat
Lees ook:Kijk, konijnen – Daphne Louter
Lees ook:Star School… wat een show!
Lees ook:Wat is jouw keuze?
Lees ook:Is dat alles? – Jan Paul Schutten

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nooit meer op de fiets naar school

 1. B. Ppijnappels

  ik wil heel graag het boek winnen nooit meer op de fiets naar school

    /   Reply  / 
 2. B. Pijnappels

  ik wil heel graag het boek winnen nooit meer op de fiets naar school

    /   Reply  / 
 3. susan van cuijk

  dit boek wil ik graag winnen. weten hoe het daar is en hoe dat omschreven is in een verhaal dat is iets wat ik graag zou willen lezen.

    /   Reply  / 
 4. peggy vissers

  Het lijkt me een mooi boek om te lezen.

    /   Reply  / 
 5. Katja Hendriksen

  Daphne gaat nooit meer op de fiets naar school en eet waarschijnlijk ook nimmer meer worst met boerenkool!

    /   Reply  / 
 6. carolien

  Graag wil ik het boek winnen. Ik ben een oppas oma en nu gaat mijn oudste kleinzoon naar groep 3 van de basisschool.
  Graag wil ik hem helpen met leren lezen dat doe ik nu ook al en lees de kinderen veel voor, dit is goed voor hun ontwikkeling en ik vind lezen leuk dit is dan 2 vliegen in 1 klap

  groetjes een oma

    /   Reply  / 
 7. jose verstegen

  Nooit meer op de fiets naar school lijkt me niet zo leuk, het is gezond om te fietsen en je blijft lekker fit.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>