Het schip der doden (Magnus Chase en de goden van Asgard 3) – Rick Riordan

Het schip der doden van Rick Riordan is het slot van de spannende serie over Magnus Chase. Magnus Chase, die ooit een dakloze tiener was, is nu een van Odins einherji-krijgers en hij woont in Hotel Walhalla.

Als zoon van Frey, de god van de zomer, vruchtbaarheid en gezondheid, is Magnus van nature niet zo geneigd om te vechten. Maar gelukkig heeft hij sterke, trouwe vrienden; Hearthstone de elf, Blitzen de dwerg en Samira de Walkure.

Samen hebben ze Fenriswolf verslagen en met reuzen gevochten om de hamer van Thor. Nu moeten Magnus en zijn vrienden naar de verste grenzen van Jutunheim en Nilfheim varen, naar Asgards grootste bedreiging. Zullen ze slagen in hun gevaarlijke reis, of ligt Ragnarok op de loer achter de horizon?

Titel: Het schip der doden
Serie en deel: Magnus Chase en de goden van Asgard 3
Auteur: Rick Riordan
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000345496
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:De hamer van Thor (Magnus Chase en de goden van Asgard 2) – Rick Riordan
Lees ook:Het verdoemde zwaard (Magnus Chase en de goden van Asgard 1) – Rick Riordan
Lees ook:De duistere voorspelling (De beproevingen van Apollo 2) – Rick Riordan
Lees ook:Percy Jackson en de Olympiërs
Lees ook:Percy Jackson en de andere helden – Rick Riordan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>