1989 (Time Travel Girl 1) – Susanne Wittpennig

1989 van Susanne Wittpennig is het begin van een spannende en romantische reis door de tijd! 1989: het internettijdperk staat op het punt om te beginnen. Zac, de vriend van Lisa, werkt aan een tijdmachine.

Ondertussen komt Lisa haar oudere zelf uit het jaar 2018 tegen die de jonge Lisa waarschuwt dat ze haar liefde voor haar jeugdvriend Momo niet op moet geven, anders zal Momo op 44-jarige leeftijd sterven.

Als Zac de oudere Lisa terug naar 2018 wil sturen, gaat er iets mis en wordt de jonge Lisa naar 2018 getransporteerd. Lisa heeft Zac en haar vrienden nodig om haar weer terug te brengen naar 1989. Maar dit mislukt, en ze zit opgesloten in de toekomst…

Titel: 1989
Serie en deel: Time Travel Girl 1
Auteur: Susanne Wittpennig
Uitgeverij: Kok
ISBN: 9789044830903
Voor Young Adults.

Lees ook:Première Momo en de tijdspaarders
Lees ook:Klassieker: Naar oma en opa Pannenkoek – Vivian den Hollander
Lees ook:Liefde heelt alle wonden (Maaike & Domenico 9) – Susanne Wittpennig
Lees ook:Lege kamers – Susanne Koster
Lees ook:De vrolijke vier seizoenen – Rotraut Susanne Berner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>