Vlam en as (Fire Sermon 3) – Francesca Haig

Vlam en as is de adembenemende finale van de Fire Sermon-trilogie van Francesca Haig. In een wereld, vierhonderd jaar na nu, worden alleen nog maar tweelingen geboren. De ene helft superieur en wreed, de andere helft ondergeschikt en vredelievend – Alfa’s en Omega’s.

Cass, Piper en Zoe voeren een race tegen de klok om te voorkomen dat de Alfa’s hun enige kans op redding saboteren. In een bloedstollende strijd stellen de Omega’s hun leven in de waagschaal om het wrede regime van de Alfa’s omver te werpen. Cass voelt zich verscheurd tussen haar wens voor een vreedzame, rechtvaardige wereld en haar loyaliteitsgevoel voor haar tweelingbroer Zach, haar aartsvijand.

Titel: Vlam en as
Serie en deel: Fire Sermon 3
Auteur: Francesca Haig
Uitgeverij: A.W. Bruna
ISBN: 9789400504790
Voor Young Adults.

Lees ook:Hemelvuur (Fire Sermon 2) – Francesca Haig
Lees ook:De heerschappij van de maskers (Vuur en As 1) – Sabaa Tahir
Lees ook:Het lied uit de verte – A.F. Harrold
Lees ook:What Happened to Cass McBride – Gail Giles
Lees ook:Onderweg – Francesca Sanna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>