Ster van Acht – Jennifer Murgia

Ster van Acht van Jennifer Murgia is een romantisch YA-verhaal over gevallen engelen in de nostalgische stijl van Twilight. Jennifer Murgia won in 2014 de Moonbeam Children’s Book Award Bronze Medal.

De zeventienjarige Teagan heeft al sinds haar kindertijd beangstigende dromen. Schaduwen slaan haar elke nacht gade vanuit de hoek van haar slaapkamer. Als ze op school nieuwkomer Garreth rond moet leiden, valt ze – net als alle andere meiden in haar klas – als een blok voor hem.

Ze kan haar geluk niet op als Garreth alleen oog voor haar lijkt te hebben, maar waarom heeft ze tegelijkertijd het gevoel dat de schaduw die haar bedreigt steeds dichterbij komt? En wat heeft de achtpuntige ster die Garreth in de huid van zijn handpalm heeft staan met haar eigen lotsbestemming te maken..?

Titel: Ster van Acht
Auteur: Jennifer Murgia
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9789492585042
Voor Young Adults.

Lees ook:Schaduw van de tijd – Jen Minkman
Lees ook:De mooiste ster – Daniëlle Schothorst
Lees ook:Kinderen met een ster – Martine Letterie
Lees ook:Chanda’s geheim
Lees ook:De nacht van de vallende ster – Amy Hest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>