Verliefd (Goddelijk 3) – Josephine Angelini

Verliefd is het derde en langverwachte slotdeel van de Goddelijk-trilogie van Josephine Angelini. Een zenuwslopend en episch avontuur dat je tot de allerlaatste pagina in zijn greep houdt. Eerder verschenen in deze serie zijn Vervloekt en Verloren.

Wanneer de goden door haar toedoen weten te ontsnappen van de Olympus, moet Helen zo snel mogelijk een manier vinden om hen opnieuw op te sluiten. Maar haar eens zo hechte vriendengroep ligt uit elkaar, dus hulp van hen hoeft ze niet meer te verwachten.

En de goden zijn uit op een allesvernietigende oorlog waarbij niemand zal worden ontzien. Alsof dat nog niet erg genoeg is onthult het Orakel dat er een kwaadaardige Tyrant in hun midden is. Naast de dreigende oorlog komt Helen bovendien voor een onmogelijke keuze te staan: kiest ze voor Lucas, of Orion?

Titel: Verliefd
Serie en deel: Goddelijk 3
Auteur: Josephine Angelini
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024570072
Voor Young Adults.

Lees ook:Vervloekt (Goddelijk 1) – Josephine Angelini
Lees ook:Verloren (Goddelijk 2) – Josephine Angelini
Lees ook:Het verborgen orakel (De beproevingen van Apollo 1) – Rick Riordan
Lees ook:Preview The Vampire Diaries – De Strijd
Lees ook:Preview The Vampire Diaries – Ontwaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>