Als de sterren zingen – Tonke Dragt

Een prins die zijn dromen geheim wil houden. Een prins voor wie geen raadsel te moeilijk is. Het geheim van de sterren die zingen… Tonke Dragt neemt haar lezers mee in haar archief van bekende én niet eerder gepubliceerde verhalen.

Voor het eerst brengt ze die op een persoonlijke manier bij elkaar, met een indeling die een inkijkje biedt in het wezen van haar schrijverschap: van sprookjes en sagen tot raadselverhalen, van spannende avonturen en sciencefiction tot betoverende nachtverhalen.

Alle beelden zijn van Tonke Dragt zelf: collages, illustraties en schilderijen uit een periode van ruim zestig jaar. Bij veel verhalen beschrijft ze bovendien de ontstaansgeschiedenis ervan. Zo vertelt dit boek niet alleen de verhalen, maar heeft het ook een beeld van de verhalen áchter de verhalen.

Titel: Als de sterren zingen
Auteur: Tonke Dragt
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873745
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Tonke Dragt in het Engels: Letter for the king
Lees ook:Een greep uit mijn boekenkast
Lees ook:Klassieker: Geheimen van het Wilde Woud – Tonke Dragt
Lees ook:Klassieker: De brief voor de koning – Tonke Dragt
Lees ook:Klassieker: De Zevensprong – Tonke Dragt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>