Phobos 3 – Victor Dixen

Het slotdeel van de spannende trilogie Phobos van Victor Dixen is verschenen, een boek over zes jongens en zes meisjes die meedoen aan een datingshow in de ruimte maar eenmaal onderweg merken dat een grote samenzwering is waar zij het slachtoffer van lijken te worden.

Einde van het Genesiskanaal. Nog één maand… Nog één dag… Nog één uur…

De twaalf schipbreukelingen op Mars werken mee aan het in stand houden van een gruwelijke leugen. De kijkers van het programma hebben geen idee in hoeveel gevaar ze zijn. Léonor is bereid haar leven te geven om de wereld te redden. Maar is er nog wel genoeg tijd…?

Titel: Phobos 3
Auteur: Victor Dixen
Uitgeverij: Q
ISBN: 9789021407104
Voor Young Adults.

Lees ook:Phobos 2 – Victor Dixen
Lees ook:Phobos – Victor Dixen
Lees ook:De hondeneters
Lees ook:Ontvoerd is absolute jeugdtopper voor het najaar!
Lees ook:Middernacht, als de monsters komen – Victor Spoormaker & Bouwien Jansen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>