Rumini en de Windkoningin (Rumini 1) – Judit Berg

Rumini is een adembenemende, toegankelijke serie over een dappere scheepsmuis, geschreven door Judit Berg, een van de populairste Hongaarse kinderboekenauteurs van dit moment. Voor fans van Geronimo Stilton.

Mysterieuze zeeën, verlaten eilanden, verborgen schatten, piraten, een strijd tussen goed en kwaad en samenzweringen – jongens en meisjes zullen deze avontuurlijke serie over een jonge scheepsmuis met een leeuwenhart omarmen!

Judit Berg won met Rumini de IBBY Book of the Year Award, en ze ontving ook een belangrijke Hongaarse prijs vanwege haar literaire prestaties. Eindelijk is deze Hongaarse bestseller ook beschikbaar voor Nederlandse en Vlaamse kinderen!

Titel: Rumini en de Windkoningin
Serie en deel: Rumini 1
Auteur: Judit Berg
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024575374
Om voor te lezen vanaf 6 jaar, zelf lezen vanaf 7/8 jaar.

Lees ook:Shortlist Costa Children’s Book Award
Lees ook:Costa Award voor Michelle Magorian
Lees ook:Patrick Ness wint Costa Book Award
Lees ook:Klassieker: Stappe stappe step – Miep Diekmann
Lees ook:Hugo Award voor Het kerkhof van Neil Gaiman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>