Wode Weus en de Wiezewalla’s – Lissa Evans

Hou jij van spannende boeken? Wode Weus en de Wiezewalla’s van Lissa Evans is een origineel kinderboek in een gekke fantasiewereld. Met een wel heel eng knuffelkonijn…

Stel, je heet Fiet en je bent bijna elf. Je valt van een trap en belandt in een vreemde wereld. Je hebt drie metgezellen: twee zijn knettergek en de derde is je verschrikkelijke neef Harmen. Om terug naar huis te komen moet je een reeks haast onmogelijke puzzels oplossen.

Je krijgt te maken met een wrede dictator (voormalig knuffelkonijn Rode Reus, door Fiets kleine zusje Wode Weus genoemd) en 3000 bizarre wezens die Wiezewalla’s heten. En de complete situatie – de héle toestand – is jouw schuld. Hoe zou je dat dan aanpakken?

Wode Weus en de Wiezewalla’s is een spannend verhaal over vriendschap, gevaar en de angst om nooit meer terug naar huis te kunnen. Het is het derde kinderboek van Lissa Evans, wier eerste boek de shortlist van zowel de Carnegie Medal als de Costa Children’s Book Award haalde. Haar nieuwste avontuur is heel erg grappig, soms een beetje eng, maar bovenal buitengewoon origineel.

Titel: Wode Weus en de Wiezewalla’s
Auteur: Lissa Evans
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767242
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Patrick Ness wint Costa Book Award
Lees ook:Shortlist Costa Children’s Book Award
Lees ook:Academicus Vampyrus
Lees ook:Academicus Vampyrus – Schaduwkus
Lees ook:Academicus Vampyrus – IJskoud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>