Een fijne neus voor liefde – Stacey Lee

`De meeste mensen weten niet dat liefdesverdriet naar bosbessen ruikt.’ Een fijne neus voor liefde van Stacey Lee gaat over een meisje dat niet verliefd mag worden, omdat ze dan haar gave verliest.

Mimosa en haar moeder zijn de laatste aromateurs op aarde. Met behulp van hun uitzonderlijke reukvermogen kunnen ze liefdesdrankjes maken waarmee ze verliefde mensen helpen, en dus is Mimosa voorbestemd voor een leven lang plukken, wieden en brouwen.

Maar bovenal moet ze zorgen dat ze zelf nooit verliefd wordt, want dat zou haar sublieme reukvermogen schaden. Als ze per ongeluk een elixer aan de verkeerde vrouw geeft – een onvergeeflijke fout die ze beslist niet aan haar moeder durft op te biechten! – loopt alles al snel uit de hand.

Er is maar één manier om het goed te maken, en de enige die haar daarbij kan helpen is Court, een van de populairste jongens van school. En dan gebeurt net datgene wat absoluut niet mag: ze wordt verliefd!

Titel: Een fijne neus voor liefde
Auteur: Stacey Lee
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402727500
Voor Young Adults.

Lees ook:Hou van mij
Lees ook:Saïda
Lees ook:De allerbeste neuzen, oren, ogen – Helen Rundgren
Lees ook:Is liefde besmettelijk? door IzzyLove – Manon Sikkel
Lees ook:Sterrenstof – Krystal Sutherland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>