De vlammende geest (Lockwood & Co 4) – Jonathan Stroud

De vlammende geest is het vierde deel van de griezelig spannende serie Lockwood & Co van Jonathan Stroud. De boeken zijn origineel, avontuurlijk en vol humor – voor iedereen die heeft genoten van Harry Potter, De Grijze Jager en de boeken van Rick Riordan.

Een stad die bedreigd wordt door geesten? Een kannibaal die opstaat uit de dood? Er is maar één team geestenjagers dat dit aankan… Lockwood & Co! Maar Lockwood & Co moet het zonder Lucy doen, die voor zichzelf is begonnen.

En de geestenjagers hebben nogal wat te onderzoeken: monsterlijke handafdrukken op een raam, griezelige hakgeluiden uit een spookachtige keuken… en een raadselachtige, dreigende schaduw die over de begraafplaats van een klein dorp sluipt. In zijn spoor verrijzen de geesten uit hun graven… Het team heeft Lucy heel hard nodig – als ze tenminste bereid is terug te komen…

Titel: De vlammende geest
Serie en deel: Lockwood & Co 4
Auteur: Jonathan Stroud
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024577293
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:De schreeuwende wenteltrap (Lockwood & Co 1) – Jonathan Stroud
Lees ook:De jongen met de lege ogen (Lockwood & Co 3) – Jonathan Stroud
Lees ook:De fluisterende schedel (Lockwood & Co 2) – Jonathan Stroud
Lees ook:Verhalen van de geesten (LEGO Ninjago 2)
Lees ook:Het geheim van Jonathan – Henk Hardeman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>