Spellslinger – Sebastien de Castell

Spellslinger is het eerste boek uit een nieuwe fantasy-serie van Sebastien de Castell vol spanning, avontuur en magie!

‘Er zijn drie eisen om Jan’Tep als familienaam te verdienen. De eerste is kracht om je familie te verdedigen. De tweede is het beheersen van hoge magische kunsten. De derde is simpel, namelijk 16 jaar worden. Het was een paar weken voor mijn verjaardag toen ik besefte dat ik aan geen enkele eis zou voldoen.’

Wanneer je bent geboren als Jan’Tep en bijna 16 jaar wordt, kan je er maar beter op voorbereid zijn om te bewijzen dat je een echte magiër bent. Dat… of een wonder moet onderweg zijn. Maar Kellen rekent op geen van beiden.

Hij weet dat hij iets achter de hand moet hebben om niet in volkomen diskrediet te raken bij de Jan’Tep gemeenschap. Dus wanneer Argosi, een zwerver met drie pakken spelkaarten, in het dorp aankomt weet hij dat hij geen andere keuze heeft dan haar hulp te accepteren…

Titel: Spellslinger
Auteur: Sebastien de Castell
Uitgeverij: Meis & Maas
ISBN: 9789030503101
Voor Young Adults.

Lees ook:De beestjesboom – Sebastien Braun
Lees ook:Bezwering
Lees ook:Oehoe! Oehoe! – Sebastien Braun
Lees ook:De moorden van Barkvik
Lees ook:Brrr! Brrr! – Sébastien Braun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>