Levensbloed (Everlife 2) – Gena Showalter

Levensbloed is het tweede deel in de Everlife-serie van Gena Showalter. Je eerste leven is nog maar het begin… Na je dood kies je voor Myriad of Troika, twee rijken die in eeuwige strijd met elkaar verwikkeld zijn.

Myriad en Troika hebben om Tenley gevochten vanwege de bijzondere kracht die ze bezit. Beide rijken zijn ervan overtuigd dat degene die haar ziel wint meer macht zal krijgen. Met haar laatste adem heeft Tenley uiteindelijk gekozen voor Troika, het rijk van licht en liefde.

Dat heeft echter grote consequenties. Niet alleen verkeert ze nog steeds in gevaar, maar ook staat ze nu lijnrecht tegenover Killian, de jongen die bij Myriad hoort en die ze maar niet kan vergeten. Ondertussen dreigt Killian zijn eeuwige leven te verliezen. Hij heeft nog maar één kans op redding: Tenley verslaan in een spel dat zij nog nooit gespeeld heeft…

Titel: Levensbloed
Serie en deel: Everlife 2
Auteur: Gena Showalter
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402724707
Voor Young Adults.

Lees ook:Eerste leven (Everlife 1) – Gena Showalter
Lees ook:Hartenkoningin (The White Rabbit Chronicles 3) – Gena Showalter
Lees ook:Gena & Finn – Hannah Moskowitz & Kat Helgeson
Lees ook:De IJzerstrijder (Iron Fey – Call of the Forgotten 3) – Julie Kagawa
Lees ook:De IJsprinses (Prinsessen van Fantasia 1) – Thea Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>