Strijder (Talon Saga 4) – Julie Kagawa

Strijder is het vierde deel in de spannende fantasyserie voor Young Adults Talon Saga van de internationale bestsellerauteur Julie Kagawa.

Draken zouden geen emoties kennen, heeft Ember altijd geleerd. Hoe kan ze dan zo diep bedroefd zijn nadat Garret zijn leven heeft gegeven om een verschrikkelijk verraad te ontmaskeren?

Niets van wat ze ooit geloofde is waar, en ze zweert dat ze samen met rebel Riley in opstand zal komen tegen Talon, de drakendoders van St. Joris en… Dante, haar eigen tweelingbroer – die op het punt staat de grootste verschrikking aller tijden op hen af te sturen.

Met de gruwelijke wezens die ze hebben gecreëerd, staan de machthebbers van Talon klaar om de heerschappij over de wereld op te eisen. De duisternis komt steeds dichterbij. Zullen Ember en haar vrienden nog iets kunnen doen om Talon tegen te houden?

Titel: Strijder
Serie en deel: Talon Saga 4
Auteur: Julie Kagawa
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402724806
Voor Young Adults.

Lees ook:Rebel (Talon Saga 2) – Julie Kagawa
Lees ook:Jager (Talon Saga 3) – Julie Kagawa
Lees ook:Pupil (Talon Saga 1) – Julie Kagawa
Lees ook:De IJzerstrijder (Iron Fey – Call of the Forgotten 3) – Julie Kagawa
Lees ook:Onverschrokken (Onverschrikken 1) – Lesley Livingston

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>