The Glittering Court – Richelle Mead

Ik had nooit gedacht dat ik het leven van een ander zou stelen… The Glittering Court is het eerste deel in een nieuwe ‘historical fantasy’ trilogie van Richelle Mead.

We hoorden opgefokte stemmen. De koetsier haastte zich naar het portier met twee poortwachters in zijn kielzog. ‘Ze inspecteren iedereen die de stad verlaat. Zoeken een of ander meisje.’  ‘Niet zomaar een meisje,’ corrigeerde een van de wachters hem ruw. ‘Een jonge edelvrouw. Zeventien jaar oud. Een gravin.’ Ik hield mijn adem in.

Adelaide moet trouwen om te voorkomen dat haar familie in geldproblemen raakt. Ten einde raad neemt ze de plaats in van een dienstmeisje dat is uitgekozen voor The Glittering Court, een bedrijf dat meisjes van lage komaf een stoomcursus geeft tot nette jongedame. Adelaide laat alles achter zich, zelfs haar naam. De kans op ontdekking is levensgroot. Maar ze heeft alles over voor een kans om controle te krijgen over haar eigen leven…

Titel: The Glittering Court
Serie en deel: The Glittering Court 1
Auteur: Richelle Mead
Uitgeverij: Young & Awesome
ISBN: 9789025873103
Voor Young Adults.

Lees ook:Altijd anders – Ingrid Kluvers
Lees ook:Dans van vlammen (Duet van schaduw en vuur 2) – Yelena Black
Lees ook:Als geen ander – Una LaMarche
Lees ook:Tweedehands vleugels (Vleugels 1) – Vanessa Gerrits
Lees ook:Een fijne neus voor liefde – Stacey Lee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>