Zoeker (Riders 2) – Veronica Rossi

Zoeker is de bloedstollende ontknoping van de spannende actie-serie Riders van Veronica Rossi.

Toen Daryn beweerde dat ze ‘visioenen’ zag, geloofde niemand haar. Toch was ze niet gek, ze verwierf het Zicht – de vaardigheid om in de toekomst te kunnen kijken. De visioenen lieten haar zien hoe ze mensen kon helpen.

Daryn omarmde haar rol als Zoeker. Het werk dat ze deed was belangrijk. Ze redde levens. Sebastian was haar eerste – en ergste – vergissing. Sinds het moment waarop ze hem onbedoeld opsloot in een donkere dimensie met Samrael, de laatste nog levende demon in de Kindred, wordt ze verteerd door schuldgevoel.

Daryn weet dat Sebastian nog leeft en dat hij op hulp wacht. Zij moet hem redden. Maar nu ze het Zicht meer dan ooit nodig heeft, zijn de visioenen gestopt. Nu komt ze voor de ultieme uitdaging te staan.

Titel: Zoeker 
Serie en deel: Riders 2
Auteur: Veronica Rossi
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000345632
Voor Young Adults.

Lees ook:Riders (Riders 1) – Veronica Rossi
Lees ook:Divergent Trilogie – Veronica Roth
Lees ook:Kippetje Sneeuwwitje en de zeven uiltjes – Francesca Rossi
Lees ook:Carve the mark (Carve the mark 1) – Veronica Roth
Lees ook:Klassieker: Levende bezems – Lisa Tetzner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>