Merkteken van de dood (Zielverzamelaar 1) – Mascha Schoonakker

Merkteken van de dood is het eerste deel in de serie Zielverzamelaar van debutante Mascha Schoonakker.

Als iemand weet hoe je een ramp kunt ontketenen dan is dat de 17-jarige Gwen Collins wel. Ze breekt per ongeluk dertien van haar vaders zandlopers met daarin het levenszand van stervelingen en maakt hen daarmee ongemerkt onsterfelijk.

De Raadsheren eisen dat deze zielen binnen afzienbare tijd worden opgehaald. Wanneer Gwens vader als de verantwoordelijke zielverzamelaar een beroep op haar doet, voelt ze zich gedwongen zijn werk over te nemen. Maar Gwen heeft vrijwel geen ervaring met zielverzamelen en als ook de ziel van haar klasgenoot Max onsterfelijk blijkt te zijn, komt ze voor een onmogelijke keuze te staan…

Titel: Merkteken van de dood
Serie en deel: Zielverzamelaar 1
Auteur: Mascha Schoonakker
Uitgeverij: Storm Publishers
ISBN: 9789492098306
Voor Young Adults.

Lees ook:Meedogenloos (The Cruelty 1) – Scott Bergstrom
Lees ook:Het teken van de Zwarte Dood (Sleedoorn 2) – Kevin Sands
Lees ook:Teamspirit (Turntoppers 2) – Simone Kortsmit
Lees ook:Kloddertje
Lees ook:Dolende ster (Zodiak 2) – Romina Russell

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>