LEGO Star Wars: De moedige R2-D2

Aan wie wordt een van de belangrijkste geheime missies in het sterrenstelsel toevertrouwd? Wie kan voorkomen dat zijn rebellenvrienden in een soepketel worden gekookt? En wie helpt onze helden als een premiejager hen wil ontvoeren? R2-D2 natuurlijk!

Op deze vastberaden astromech-droïde kun je altijd een beroep doen als je in de problemen zit. Nu kun je ook over zijn moedige avonturen lezen in dit geweldige boek uit het LEGO® Star Wars™-universum!

Titel: LEGO Star Wars – De moedige R2-D2
Uitgeverij: Meis & Maas
ISBN: 9789030503071
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:LEGO Star Wars: Han Solo’s avonturen
Lees ook:LEGO Star Wars: Kies jouw kant
Lees ook:LEGO Star Wars: Bouw je eigen avontuur
Lees ook:LEGO Star Wars: Kronieken van de Force – Adam Bray & Cole Horton
Lees ook:LEGO Star Wars: Het complete werk – Simon Beecroft & Jason Fry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>