De vlucht (De geheime archieven 1) – Bruce Coville

Voor iedereen die houdt van Harry Potter en De Hobbit is er nu de serie De geheime archieven van Bruce Coville! Het eerste deel, De vlucht, is een humorvol verhaal met herkenbare thema’s als vriendschap en fantasie.

De serie werd geschreven door Bruce Coville, die al verscheidene series en boeken op zijn naam heeft staan, en bevat een origineel binnenwerk: brieven, instructies, plattegronden en prachtige illustraties van Paul Kidby.

Gerald is een griffioen – een wezen met het lichaam van een leeuw en het hoofd van een adelaar. Volgens de Code van de Griffioenen is hij: 1. Moedig en trots in alle situaties! 2. De bewaker van een grote schat! 3. Totaal verborgen voor de menselijke wereld!

Maar wat als een griffioen níét moedig of trots is? Wat als hij nóóít een grote schat heeft gevonden? Wat als hij zich zo schaamt dat hij alleen nog maar kan weglopen? En wat als de enige plek waar niemand hem zal zoeken de menselijke wereld is…?

Titel: De vlucht
Serie en deel: De geheime archieven 1
Auteur: Bruce Coville
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000346165
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Thomas en de veer van de griffioen (Thomas 2) – Cornelia Funke
Lees ook:De vloek van Angus (Verhalen uit het betoverde rijk 1) – Bruce Coville
Lees ook:Did I Mention I Need You? (DIMILY 2) – Estelle Maskame
Lees ook:De ontdekking van de onbegrijpelijke kasteelcode (Detectivebureau Iris en Ko 15) – Bert Wiersema
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: De schat op school (Stan en de negen rovers 2) – Jowi Schmitz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>