Kan Ella toveren? (Ella het elfje 1) – Kiki Banks

In het verre Fantasjiek liggen zeven landen. Een ervan is het rijk van de elfen. Daar woont Ella, een waterelfje. Zij ontdekt dat ze bijzondere gaven heeft…

Ella het elfje is een nieuwe serie van Uitgeverij Kluitman. Het werd geschreven door Kiki Banks en het eerste deel heet Kan Ella toveren? De serie bestaat uit lieve en spannende avonturen om zelf te lezen en bevat dromerige illustraties.

Ella speelt met haar vriendinnen Nova en Feline in het paleis van koningin Luna. Dan ontdekt ze een deurtje dat ze nog nooit heeft gezien. Zij is ook de enige die het deurtje open weet te krijgen. Erachter vinden ze drie elfenoudsten, die de gevaarlijke spiegel van Misera bewaken. Zij ontdekken dat Ella kan toveren.

Nou ja, niet helemaal. Ze heeft wel ‘to’, maar geen ‘ver’. Koningin Luna besluit dat Ella haar ‘ver’ moet gaan zoeken. Intussen heeft niemand in de gaten dat Nova in de gevaarlijke spiegel heeft gekeken…

Titel: Kan Ella toveren?
Serie en deel: Ella het elfje 1
Auteur: Kiki Banks
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020647013
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:De gevaarkijker (Ella het elfje 2) – Kiki Banks
Lees ook:Het wilde woud (The Never Girls 6) – Kiki Thorpe
Lees ook:Nieuw: de serie Soy Luna
Lees ook:De diepte in! (De zeepaardjes-school 2) – Ella Gray
Lees ook:Verleiding (De Royals 1) – Erin Watt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>