De Duistere Driemaster (Fantasia XI) – Geronimo Stilton

De nieuwe Fantasia is verschenen en het is alweer het elfde deel in de reeks van Geronimo Stilton. Dit keer bevat het kras & ruik pagina’s, 3D illustraties, een 3D bril, tientallen spelletjes, toverinkt, een stickervel en nog veel meer!

Als Geronimo verkleed als kikker naar een gemaskerd bal gaat, krijgt hij ruzie met Duifje en belandt hij pardoes in een fontein. Als hij weer bijkomt, weet hij niet wat hem is overkomen: hij is plotseling in Fantasia!

En dat is natuurlijk niet zomaar, want hij zal aan de slag moeten om Florina de Fleur te helpen bij de strijd tegen een mega-mysterieuze tovenaar en zijn piraten-handlangers. Gelukkig staat Geronimo er niet alleen voor, maar wordt hij geholpen door vriendelijke zeemeeuwen, feetjes, kabouters en andere fantasiastische wezens! Vlieg mee op de vleugels van je fantasie!

Titel: De Duistere Driemaster
Serie en deel: Fantasia XI
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923671
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:De duistere kroon (Ridders van Fantasia 4) – Geronimo Stilton
Lees ook:De fenomenale reis (Fantasia IX) – Geronimo Stilton
Lees ook:Fantasia VII – Geronimo Stilton
Lees ook:Lang Leve Fantasia – Geronimo Stilton
Lees ook:Het Vlammenravijn (Fantasia XII) – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>