De geheimzinnige gang (Accelerati 3) – Neal Shusterman & Eric Elfman

De geheimzinnige gang is het derde en laatste deel in de serie Accelerati van Neal Shusterman en Eric Elfman. De serie is gebaseerd op de echte Nikola Tesla, natuurkundige, elektrotechnicus en uitvinder.

Om zijn vader en broertje te beschermen moet Nick tegen wil en dank de Accelerati helpen om de laatste onderdelen van Tesla”s geweldige apparaat te vinden. Hun machtszieke leider wil niets liever dan de energie van de wereld controleren – maar er zijn nog drie ontbrekende voorwerpen om op te sporen.

Nick’s vrienden kunnen hem niet helpen, omdat ze, verspreid over de hele wereld, worstelen met hun eigen mysteries – Vince in Schotland, Caitlin en Mitch onderweg naar New Jersey, en Petula”s verblijfplaats is onbekend.

Helemaal alleen moet Nick Tesla”s laatste uitvindingen zien te vinden. Het zijn de krachtigste uitvindingen van allemaal, en ze zijn in staat om de tijd te verpletteren en de ruimte te laten instorten.

Titel: De geheimzinnige gang
Serie en deel: Accelerati 3
Auteur: Neal Shusterman & Eric Elfman
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000345953
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:De mysterieuze zolder (Accelerati 1) – Neal Shusterman & Eric Elfman
Lees ook:De raadselachtige ruimte (Accelerati 2) – Neal Shusterman & Eric Elfman
Lees ook:The Schwa was here – Hoe onzichtbaar kun je zijn?
Lees ook:Antsy Does Time – Neal Shusterman
Lees ook:De wereld van Eric Carle: In de auto! – Eric Carle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>