Half Licht (Half Zwart 3) – Sally Green

Half Licht is een bloedstollende en prachtige beschrijving van een strijd om te overleven, de aard van goed en kwaad en de risico’s die we nemen voor de liefde. Het is het derde en laatste deel in de spannende en magische trilogie Half Zwart van Sally Green.

Nathan is op de vlucht en het Verbond van Vrije Heksen is allesbehalve verwoest. Verstrooid en voortdurend opgejaagd door de Jagers van de Raad kan alleen een nieuwe gedurfde strategie de rebellen van een totale nederlaag redden.

Zij hebben de helft nodig van de vermiste amulet van Gabriel – een oud artefact met de macht om zijn drager onoverwinnelijk te maken. Maar de voogd van de amulet – de teruggetrokken en vreselijk krachtige heks Ledger – heeft haar eigen agenda…

Titel: Half Licht
Serie en deel: Half Zwart 3
Auteur: Sally Green
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048820481
Voor Young Adults.

Lees ook:Half wild – Sally Green
Lees ook:Een onzeker licht (The Darkest Minds-trilogie 3) – Alexandra Bracken
Lees ook:Noten in de ruimte – Elys Dolan
Lees ook:Ademloos (De Dark Elements 3) – Jennifer L. Armentrout
Lees ook:Let it snow – John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>