Rebel (Talon Saga 2) – Julie Kagawa

In het tweede deel van de Talon Saga zit veel spanning door de vele actiescènes en de interessante dynamiek tussen mens en draak. De titel van het tweede boek van Julie Kagawa in deze reeks is dan ook Rebel.

Nadat het jonge drakenmeisje Ember bijna is gedood door haar levensgevaarlijke trainer en ternauwernood heeft weten te ontsnappen, beseft ze pas echt waartoe de drakenorganisatie Talon in staat is.

Samen met de rebel Riley slaat ze op de vlucht. In de ogen van Talon is ze nu officieel een rebel, een verrader, en de jacht op haar wordt geopend. En daartoe zet Talon de perfecte kandidaat in – niemand minder dan hun pas gerekruteerde agent Dante, Embers broer.

Ondertussen is Ember niet vergeten wat drakendoder Garret voor haar heeft gedaan. Als tegenprestatie wil ze hem bevrijden uit handen van de drakendoders van de Orde van St.-Joris, die van plan zijn hem te executeren. Met meer vijanden dan vrienden komt Ember al snel voor moeilijke keuzes te staan.

Titel: Rebel
Serie en deel: Talon Saga 2
Auteur: Julie Kagawa
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402705201
Voor Young Adults.

Lees ook:Strijder (Talon Saga 4) – Julie Kagawa
Lees ook:Jager (Talon Saga 3) – Julie Kagawa
Lees ook:Pupil (Talon Saga 1) – Julie Kagawa
Lees ook:De IJzerstrijder (Iron Fey – Call of the Forgotten 3) – Julie Kagawa
Lees ook:Rebel (Reboot 2) – Amy Tintera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>