Hartenkoningin (The White Rabbit Chronicles 3) – Gena Showalter

The White Rabbit Chronicles is een serie met een verslavende combinatie van spanning en romantiek. Het derde deel in deze serie van Gena Showalter heet Hartenkoningin.

Alice heeft een plan… Alice dacht dat het ergste achter de rug was. Dat ze eindelijk met rust zouden worden gelaten en dat het nu echt serieus zou kunnen worden tussen haar en Cole, de leider van de zombiejagers.

Tot Anima Industries, het bedrijf dat zombies gebruikt om macht te verkrijgen en daarbij over lijken gaat, opnieuw begint met zijn verraderlijke praktijken.

Dan realiseert Alice zich dat mensen gevaarlijker kunnen zijn dan monsters… Terwijl de zombiejagers zich opmaken voor de strijd, ontrafelt Alice een aantal schokkende geheimen.

Ze ontdekt nieuwe krachten bij zichzelf en komt er tot haar verbijstering achter wie er verantwoordelijk is voor al het bloedvergieten en de vreselijke zombies. Langzamerhand dringt tot haar door wat ze moet doen. Maar betekent dat ook dat ze haar leven moet opofferen voor degenen van wie ze houdt?

Titel: Hartenkoningin
Serie en deel: The White Rabbit Chronicles 3
Auteur: Gena Showalter
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402701500
Voor Young Adults.

Lees ook:Levensbloed (Everlife 2) – Gena Showalter
Lees ook:Eerste leven (Everlife 1) – Gena Showalter
Lees ook:Gena & Finn – Hannah Moskowitz & Kat Helgeson
Lees ook:Harteloos – Marissa Meyer
Lees ook:Alice in Wonderland & Alice in Spiegelland – Lewis Carroll & Tony Ross

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>