Pupil (Talon Saga 1) – Julie Kagawa

Julie Kagawa is de internationale bestsellerauteur van de bekende Young Adult-series The Iron Fey en Blood of Eden. Nu is ze terug met een nieuwe, spannende fantasy-serie en het eerste deel in de reeks heet Pupil.

Een geheim genootschap en een verboden liefde… Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon.

Ember en haar broer Dante zijn jonge draken die voor het eerst worden losgelaten in de mensenmaatschappij. Eén zomer lang mogen ze als gewone tieners van hun relatieve vrijheid genieten vóór Talon beslist over hun toekomst. Broer en zus vermaken zich uitstekend met vrienden aan het strand, maar vooral de opstandige Ember wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

Een van haar nieuwe vrienden is de knappe, serieuze Garret, van wie ze zeer menselijke kriebels in haar buik krijgt. Wat ze niet weet, is dat Garret is opgevoed met maar één doel: hij moet draken die zich verborgen houden tussen de mensen opsporen en vernietigen…

“Een sterk, veelbelovend begin.” – Publishers Weekly

Titel: Pupil
Serie en deel: Talon Saga 1
Auteur: Julie Kagawa
Uitgeverij: HarperCollins Holland
ISBN: 9789402701401
Voor Young Adults.

Lees ook:Strijder (Talon Saga 4) – Julie Kagawa
Lees ook:Rebel (Talon Saga 2) – Julie Kagawa
Lees ook:Jager (Talon Saga 3) – Julie Kagawa
Lees ook:De IJzerstrijder (Iron Fey – Call of the Forgotten 3) – Julie Kagawa
Lees ook:Bas is pupil van de week – Vrouwke Klapwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>