Pukkelpaniek (Groene reeks 3) – Geronimo Stilton

In de groene reeks van Geronimo Stilton is nu het derde deel verschenen: Pukkelpaniek. Hierin staan spannende laboratoriumavonturen die leiden tot pukkelpaniek in de stad.

Geronimo wordt uitgenodigd om het nieuwe laboratorium op de school van Benjamin te openen. Natuurlijk moet het spiksplinternieuwe lab meteen ingewijd worden, dus mag Geronimo het allereerste proefje uitvoeren.

En dan gaat er iets fout. Door zijn toedoen komt er een stofje vrij waardoor iedereen… blauwe pukkeltjes krijgt! En niet zomaar blauwe pukkels; als je niet snel behandeld wordt, heb je kans dat je staart eraf valt!

De beste wetenschappers worden ingeschakeld om een tegengif te ontwikkelen. Professor Emeritus Knapkop, de beste der besten, gaat met zijn onderzoeksteam aan het werk. Maar al snel blijkt dat er een paar knagers in het team zitten die een eigen onderzoek aan het doen zijn. En dat onderzoek heeft niets te maken met het redden van staarten…

Titel: Pukkelpaniek
Serie en deel: Groene reeks 3
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085922995
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Hoe vang je een mummie? (Groene reeks 4) – Geronimo Stilton
Lees ook:Snottebellenslakkensoep? Heerlijk! (Groene reeks 2) – Geronimo Stilton
Lees ook:De gruwelshow (Rode reeks 3) – Geronimo Stilton
Lees ook:Griezelen in de achtbaan (Groene reeks 6) – Geronimo Stilton
Lees ook:Een scheve schaats (Gele reeks 3) – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>