Foeksia en de mislukte toverspreuk – Paul van Loon

Paul van Loon heeft weer een nieuw avontuur geschreven over Foeksia de miniheks en dit keer past het goed bij het thema wetenschap van de aankomende Kinderboekenweek 2015 met als motto ‘Raar maar waar’.

Toverspreuken oefenen op de Heksenschool… Foeksia weet wel iets spannenders: een verdwijnspreuk! Stiekem pakt ze juf Minuuls grote toverboek en glipt naar buiten. Foetsie weg en pleite dus! Oeps! Waar is de Heksenschool gebleven?

Naast het nieuwe deel in de reeks is er ook een Vriendenboek verschenen van Foeksia de miniheks.

Naast vragen als ‘Wat is je lievelingskleur?’ en ‘Wat wil je later worden?’ staan er ook echte heksenvragen in als ‘Wat is je favoriete toverspreuk?’ en ‘Waar zou jij naartoe vliegen op je bezemsteel?’

Titel: Foeksia en de mislukte toverspreuk
Serie en deel: Foeksia de miniheks 11
Auteur: Paul van Loon
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025868000
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Foeksia en het Beestenfeest – Paul van Loon
Lees ook:Foeksia en het geheim van Kwark de tovenaar – Paul van Loon
Lees ook:Word jij de nieuwe hoofdrolspeelster?
Lees ook:Foeksia en de Toverschaatsen – Paul van Loon
Lees ook:Foeksia en het spookhuis – Paul van Loon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>