Een toverstaf, een tovenaar (De bende van Teiresias 4) – Mark Tijsmans

In de sterke fantasyreeks De bende van Teiresias van de bekende Vlaamse acteur Mark Tijsmans is weer een nieuw deel verschenen: Een toverstaf, een tovenaar. Het is alweer het vierde deel van de humorvolle serie.

Het leven van de tienjarige prins Teiresias verandert plots drastisch: van de ene dag op de andere moet hij uit Vrijhaven gesmokkeld worden in een ton omdat hij in gevaar is. Zijn ouders zijn vermoord bij een elfenaanval en de elfen, kabouters en mensen raken in een strijd verwikkeld.

De jonge Teiresias slaagt erin om te ontsnappen en wordt door ridder Astergard onder zijn hoede genomen. De volgende jaren groeit hij op bij de heks Afrontesia, de hem inwijdt in de geheimen van de toverkunst.

Als hij klaar is om zijn rol als koning op te nemen, moet hij de strijd om Vrijhaven aangaan. Zal hij erin slagen om de heerschappij te veroveren? En de moordenaars van zijn ouders voor het gerecht brengen?

En is zijn leven nog steeds in gevaar? Zal de nieuwbakken Bende van Teiresias erin slagen om de prins te beschermen?

Titel: Een toverstaf, een tovenaar
Serie en deel: De bende van Teiresias 4
Auteur: Mark Tijsmans
Uitgeverij: Manteau
ISBN: 9789022331170
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Het is de laatste daad die telt (De bende van Teiresias 5) – Mark Tijsmans
Lees ook:De tsaar van eender waar (Tante Geola 1) – Mark Tijsmans
Lees ook:Wiet Waterlanders en het (Kolibri) Mysterie – Mark Tijsmans
Lees ook:Vos en Haas in gevaar (Vos en Haas – Ik lees als Haas) – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:Nieuw leesboek vol spanning en humor van Mark Tijsmans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>