Snottebellenslakkensoep? Heerlijk! (Groene reeks 2) – Geronimo Stilton

In de groene reeks van de schrijversstudio die onder de naam Geronimo Stilton boeken uitbrengt, is onlangs het tweede deel verschenen: Snottebellenslakkensoep? Heerlijk! Een nieuw avontuur over de uitgever van de meest gelezen krant van Muizeneiland!

Het Schedelslot is in rep en roer: Mario de Kok is bezig zijn beroemde stoofpot à la Mario te bereiden! Hiervoor heeft hij dertien ingrediënten nodig, en niet zomaar ingrediënten… slijmerige, monsterlijke ingrediënten!

Duifje en Geronimo gaan natuurlijk meteen op pad om ze te zoeken en wonder boven wonder lukt het ook nog ze alle dertien te vinden. Maar bij terugkomst wacht hen een onaangename verrassing: de geliefde kok van het Schedelslot lijkt in het niets te zijn verdwenen.

De boeken en reeksen van Geronimo en Thea Stilton zijn allemaal heel mooi vormgegeven en spreken kinderen tussen de 7 en 9 jaar dan ook enorm aan. De teksten in het boek hebben een goede grootte en duidelijk lettertype, waardoor de boeken plezierig zijn om (snel uit) te lezen.

Titel: Snottebellenslakkensoep? Heerlijk!
Serie en deel: Groene reeks 2
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085922964
Voor kinderen tussen de 7 en 9 jaar.

Lees ook:Hoe vang je een mummie? (Groene reeks 4) – Geronimo Stilton
Lees ook:Schimmen in het Schedelslot – Geronimo Stilton
Lees ook:Pukkelpaniek (Groene reeks 3) – Geronimo Stilton
Lees ook:Griezelen in de achtbaan (Groene reeks 6) – Geronimo Stilton
Lees ook:Recensie: Complot op het Schedelslot (Rode reeks 5) – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>