Helden uit de hel

Het tiende en laatste deel van de spannende Demonata-serie

Het meisje liet haar blik op mij rusten. Ze was jonger dan ik dacht en hield een kleine teddybeer krampachtig tegen zich aan gedrukt. ‘Bent u de slechte man?’ fluisterde ze met grote ogen. ‘Ja,’ zei ik hees en ik greep haar hoofd vast met mijn enorme handen, vol littekens en met bloed doordrenkt…

Grubbs is gebroken door al het leed wat hij heeft gezien. Beranabus en Dervish zijn weg. Samen met de blinde Kernel keert hij terug naar de wereld van de Demonata. Daar moet hij het opnemen tegen de Demonen die de wereld dreigen te vernietigen. Maar erger nog: zijn grootste vijand wacht hem daar op voor de laatste confrontatie.
En Bec? Grubbs heeft het vermoeden dat zij een gruwelijk verbond heeft gesloten met Lord Loss, de meester van het kwaad. Lees en huiver…

Titel: Helden uit de hel
Auteur: Darren Shan

[isbn]9789026127069[/isbn]

Lees ook:Nachtrijder (De Laatste Wachter 3) – Alexandra Penrhyn Lowe
Lees ook:Percy Jackson en de andere helden – Rick Riordan
Lees ook:De nieuweling (Summoner 1) – Taran Matharu
Lees ook:Spectaculaire trailers Harry Potter en de Relieken van de Dood
Lees ook:Ademloos (De Dark Elements 3) – Jennifer L. Armentrout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>