Levende steden

In de wereld zijn de middelen zo schaars geworden dat de mensheid een opmerkelijke overlevingsstrategie heeft gekozen: de steden zijn op rupsbanden gezet. In het oude Europa, dat nu het Grote Jachtveld heet, volgen we de jonge Tom, een leerling in het Geschiedenisgilde. Hij redt de hoofdhistoricus als de geheimzinnige Hester Shaw een moordaanslag op hem pleegt – maar dan wordt hij ineens zelf uit de stad gegooid en is hij samen met Hester in het Buitengebied gestrand…

Titel: Levende steden
Auteur: Philip Reeve

[isbn]9789022554623[/isbn]

Lees ook:Jagersgoud
Lees ook:Een wereld vol steden – Lily Murray
Lees ook:Klassieker: Levende bezems – Lisa Tetzner
Lees ook:Slaap lekker, Uiltje – Stephanie Shaw
Lees ook:Start Jeugdboekenweek België 2016

1 Reacties // Reageer

One thought on “Levende steden

  1. marilene

    hallo,

    ik ben net lid en dit boek lijkt me erg leuk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>