Mijn papa weet alles – Astrid Desbordes

Mijn papa weet alles is een zacht en herkenbaar prentenboek van Astrid Desbordes over de vele vragen van een nieuwsgierig jongetje, en de mooie antwoorden van een lieve papa. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

‘Zal ik later net zo groot worden als jij, papa? Ga ik ooit de wereld rondreizen? Maar wat als de wind verkeerd staat? En word ik op een dag net zo slim als jij, papa?’

Titel: Mijn papa weet alles
Auteur: Astrid Desbordes
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044830538
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Mijn kleine zusje – Astrid Desbordes
Lees ook:Mijn lieverdje – Astrid Desbordes
Lees ook:Het geheim van de wind
Lees ook:Mijn papa is op jouw mama – Ilona Lammertink
Lees ook:Spiegelmeisje – Astrid Witte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>