Lilly en Max in de wereld van oma – Kathleen Aerts

Lilly en Max in de wereld van oma is een hartverwarmend verhaal van Kathleen Aerts over de liefde van twee kinderen voor hun vergeetachtige oma. Het is een voorleesboek over vriendschap en omgaan met dementie met mooie illustraties van Jeroen Ceulebrouck.

In het hoofd van oma is het soms een beetje donker. Dan lijkt het of oma alles vergeet en verdwaalt in haar eigen wereld. Wanneer Lilly en Max door een magisch toeval in oma’s wereld belanden, is die kleurrijker en vrolijker dan ze ooit hadden kunnen dromen.

Dit is het begin van een groot avontuur. Lilly en Max in de wereld van oma is een hartverwarmend voorleesboek van Kathleen Aerts. Een verhaal over liefde. Een hoopvol boek over dementie, voor jong en oud.

Titel: Lilly en Max in de wereld van oma
Auteur: Kathleen Aerts
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401444897
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Heksje Lilly en het wilde paarden avontuur – KNISTER
Lees ook:Heksje Lilly redt de magische eenhoorns – KNISTER
Lees ook:Heksje Lilly en de betoverde ezel – KNISTER
Lees ook:Heksje Lilly. Avontuur op het pony-eiland – KNISTER
Lees ook:Heksje Lilly in sprookjestoverland – KNISTER

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>