SMITTIES zijn vies – De Smitten

SMITTIES zijn vies is een nieuwe verhalenbundel van De Smitten. De verhalen zijn tekstloos zodat het kinderen en de vertellers uitnodigt om hun eigen verhaal te vertellen, te bedenken en te fantaseren.

Stoere Joy, lieve Lulu, sterke Bink, vrolijke Jimmy en nieuwsgierige Mik houden ervan om samen met hondje Boefie buiten te spelen. Nog leuker is het als het regent en je in grote plassen kunt springen en kunt schuilen onder een kleurige paraplu! Maar wat doe je als jij, je kleren en bonte laarsjes vies zijn?

Met water en zeep kun je veel schuim maken en hoe leuk is het met zijn allen in bad? Boefie is heel nieuwsgierig, maar… Hoe wordt Boefie eigenlijk schoon? Die heeft geen idee wat de SMITTIES voor haar in petto hebben..

Titel: SMITTIES zijn vies
Auteur: De Smitten
Uitgeverij: De Smitten
ISBN: 9789082554410
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:SMITTIES vieren feest – De Smitten
Lees ook:Bonte zoekboekenserie – Nastja Holtfreter
Lees ook:Tijgerlezen: Heel heel heel vies boek – Edward van de Vendel
Lees ook:Leespluim voor De paraplu
Lees ook:De kleren van Sinterklaas – Paul Biegel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>