Papa zegt ja – Filemon Wesselink

Het afgelopen jaar verscheen Filemon Wesselink’s eerste humoristische prentenboek in samenwerking met zijn zus, illustratrice Clarinde Wesselink, met de titel De spin die veel scheetjes laat en nu is er alweer een tweede boek: Papa zegt ja.

Papa probeert streng te zijn; hij moet overal nee op zeggen. Een extra koekje, een huisdier, een nieuwe knuffelbeer. Zou het leven niet veel leuker zijn als hij overal ja op zou zeggen? Maar dat loopt algauw uit de hand…

Titel: Papa zegt ja
Auteur: Filemon Wesselink
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048838516
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:De spin die veel scheetjes laat – Filemon Wesselink
Lees ook:Kolletje en het grote pannenkoekenfeest
Lees ook:De papawinkel – Sanne Miltenburg
Lees ook:Dat is heel wat voor een kat – Judith Viorst en Fleur van der Weel
Lees ook:Anna wil een huisdier – Kathleen Amant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>