Klassieker: Het grote voorleesboek voor broertjes en zusjes

Hoera, een broertje of zusje erbij! Op veler verzoek heeft Uitgeverij Leopold Het grote voorleesboek voor broertjes en zusjes opnieuw uitgebracht. Deze heerlijke klassieker staat vol met versjes, verhalen en tekeningen vol stoere broertjes en zusjes!

Over mama’s dikke buik, een tweeling die niet meer op elkaar wil lijken, over een zusje dat ook eens de oudste wil zijn en over een broertje dat liever een puppy had gewild… of toch maar wel een babybroertje? Over knuffelen en ruzie maken, samen streken uithalen en jaloers zijn…

Met: Jet Boeke, Burny Bos, Dick Bruna, Marianne Busser & Ron Schröder, Annemarie van Haeringen, Vivian den Hollander, Guus Kuijer, Nannie Kuiper, Selma Noort, Milja Praagman, Annie M.G. Schmidt, Carry Slee, Dagmar Stam, Harmen van Straaten, Jacques Vriens, Fiep Westendorp en vele anderen.

Titel: Het grote voorleesboek voor broertjes en zusjes
Auteur: Diverse auteurs
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025871277
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Het voorleesboek voor broertjes en zusjes
Lees ook:Prinses Arabella wordt grote zus – Mylo Freeman
Lees ook:Klassieker: Kleertjes uit, pyjamaatjes aan
Lees ook:Maar ik wou een zusje – Pauline Oud
Lees ook:Kerstverhalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>