Een kus van mij – Aag Vernelen

Een kus van mij is een samenleesboek van Aag Vernelen over familie. Kleuters samenleesboeken zijn boeken die je samen leest. De één leest de eenvoudige tekst voor, de ander leest de iets moeilijkere tekst voor. Zo geniet je samen van het boek.

Dit ben ik. Ik ben het kind van mam en pap. En de zus van zus. Ik heb ook een oom en een neef. Wat is dat fijn!

De boeken uit de serie Kleuters samenleesboeken informatief zijn voor kleuters die zelf willen lezen. Ze spelen in op de behoefte van kleuters om letters (en woorden) te verkennen. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s. Ze worden aan de kleuter voorgelezen door een ervaren lezer.

Op de rechterpagina’s staan korte teksten en eenvoudige woorden die door de kleuter gelezen kunnen worden. Zo lees je om de beurt een stukje en leer je samen meer over een specifiek thema. Leuk en leerzaam tegelijk!

Titel: Een kus van mij
Auteur: Aag Vernelen
Uitgeverij: Zwijsen
ISBN: 9789048723362
Voor kinderen vanaf 6 jaar (AVI Start).

Lees ook:Een bos vol herfst – Mariken Jongman
Lees ook:Kip wil een ei – Emy Geyskens
Lees ook:Kat wil zon – Emy Geyskens
Lees ook:Bas is geen beer – Emy Geyskens
Lees ook:Rat wil goud – Emy Geyskens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>