De nare zusjes – Estelle Billon-Spagnol

Estelle Billon-Spagnol is een jonge Franse illustratrice die het liefst met pastelkrijt werkt. Met simpele patronen ontwerpt ze de meest geestige karakters. Als je de nare zusjes tegenkomt dan ben je nog niet jarig!

Deze twee zusjes zijn heel lief en charmant: FOUT! Deze twee zusjes zijn heel gehoorzame meisjes: ALWEER FOUT! Deze twee zusjes zijn pestkoppen die altijd gelijk willen hebben: GOED – INDERDAAD – DAT KLOPT!

Deze twee weten het altijd beter en drijven je tot waanzin. Maar als ze op een dag een klein hondje voor de leeuwen werpen, worden ze verrast en krijgen ze een koekje van eigen deeg. Al is het nog maar de vraag of de nare zusjes nu ook eindelijk eens hun lesje leren…

Titel: De nare zusjes
Auteur: Estelle Billon-Spagnol
Uitgeverij: NBD Biblion
ISBN: 9789462021433
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Altijd blij je te zien – Ellen DeLange
Lees ook:Lieveheershondje – Debby Peeters
Lees ook:Hondje, de enige echte – Yvonne Jagtenberg
Lees ook:Gek Hondje
Lees ook:Did I Mention I Need You? (DIMILY 2) – Estelle Maskame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>