Het grote opa- en omaboek

Knuffelen, knutselen en hutten bouwen, timmeren, breien, spelletjes spelen en logeren. Over voetballen met opa in de modder, gamen met oma en snuffelen in opa’s oude speelgoedkist. Over wedstrijdjes en heel veel cadeaus.

In Het grote opa- en omaboek zijn de leukste voorleesverhalen en mooiste tekeningen van bekende auteurs en illustratoren opgenomen. Bekende klassiekers, maar ook spiksplinternieuwe verhalen. Een boek barstensvol gekke, stoere, hippe en vooral heel lieve opa’s en oma’s.

Met: Burny Bos – Dick Bruna – Imme Dros – Els van Egeraat – Pieter Feller – Harrie Geelen – Linda de Haan – Jaap ter Haar – Rick de Haas – Hans Hagen – Vivian den Hollander – Philip Hopman – Jan Jutte – Yvonne Keuls – Sjoerd Kuyper – Astrid Lindgren – Arnold Lobel – Mirjam Oldenhave – Annie M.G. Schmidt – Carry Slee – Dagmar Stam – Natascha Stenvert – Harmen van Straaten – Jeska Verstegen – Jacques Vriens – Alex de Wolf en vele anderen.

Titel: Het grote opa- en omaboek
Auteur: Diverse auteurs
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021669892
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Papa is een held!
Lees ook:Kerstverhalen
Lees ook:Het heerlijkste Sinterklaas voorleesboek
Lees ook:Varkentje Valentijn en andere verhalen – Arnold Lobel
Lees ook:Marit Törnqvist alweer 25 jaar illustrator!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>