Het huis van oma – Ross Montgomery

Het huis van oma is het nieuwe prentenboek van Ross Montgomery met illustraties van David Litchfield, winnaar van de Waterstones Children’s Book Prize 2016. Het boek past perfect bij het thema van de Kinderboekenweek 2016.

Hoe houd je je oma levend als zij er niet meer is? Daarover gaat dit fantasievolle prentenboek. Door te doen zoals oma je heeft geleerd, lijkt het alsof ze nog heel dichtbij is.

Brams oma is architect geweest en heeft de mooiste gebouwen gemaakt. Maar geen van die gebouwen is zo mooi als het huis dat zij voor Bram wil bouwen. Als zijn oma overlijdt, vindt Bram in de schuur allerlei bouwmaterialen en hij besluit haar in het groot na te maken.

Tot zijn verbazing komt ze tot leven! De oma neemt hem mee op een avontuurlijke reis naar het onafgemaakte huis dat voor hen samen bedoeld was. Daar blijkt dat zij precies het ontbrekende stuk is.

Titel: Het huis van oma
Auteur: Ross Montgomery
Uitgeverij: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051165524
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Anne van Avonlea – Lucy Maud Montgomery
Lees ook:Drie keer niks (Het leven van een loser 11) – Jeff Kinney
Lees ook:Ik moet zo nodig!
Lees ook:Tip van de week: Ik moet zo nodig!
Lees ook:Er zit een beer op mijn stoel – Ross Collins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>