Altijd anders – Ingrid Kluvers

“Het vereist moed om anders te durven zijn,” volgens Ingrid Kluvers. Ze schreef haar derde jeugdboek Altijd anders over dit thema, een boek voor Young Adults dat onlangs verscheen bij Uitgeverij Moon.

Wanneer de zestienjarige Joop van Ravenzwaai met haar zusje naar Parijs gaat, ontdekt ze al snel dat niets is wat het lijkt. Ze maakt kennis met haar onbekende grootvader en leert dat haar zusje bepaald geen held is.

Het meest verwarrend voor haar is een belangrijke ontdekking over zichzelf. Veel tijd om aan alles te wennen is er niet, want haar oma krijgt een ongeluk en Joop moet op het bedrijf passen.

Altijd anders is een puur, positief en romantisch liefdesverhaal over een meisje dat ontdekt dat ze op meisjes valt. Uitgeverij Moon noemt het “een sprankelende coming-of-age roman”.

‘Alles is ineens licht en stralend, niets is meer wat het lijkt, voor altijd anders, zij is het, ik ben het, wij zijn het enige wat er nu toe doet. Dit is iets tussen ons, en dat dàt zo is zou ik aan iedereen willen vertellen.’

Titel: Altijd anders
Auteur: Ingrid Kluvers
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048828357
Voor Young Adults.

Lees ook:Haar dag & Zijn jaar – Gayle Forman
Lees ook:De sprookjesverteller – Antonia Michaelis
Lees ook:Niets om het lijf – Kaat De Kock
Lees ook:Hazelwoud – Melissa Albert
Lees ook:Voor eeuwig en altijd – Sarah Dessen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>