Gips – Anna Woltz

“Het is tijd voor Anna Woltz,” zei het Boekenpanel in De Wereld Draait Door. En nu is het tijd voor haar nieuwste boek Gips, dat weer een echt Anna Woltz-verhaal bevat: grappig, spannend en onweerstaanbaar.

Fitz is woedend. Haar ouders zijn net uit elkaar en samen met haar zusje Frankie moet ze voor het eerst bij haar vader gaan logeren. Maar na een uur is Frankie al gewond en ontmoet de hele familie elkaar weer op de Spoedeisende Hulp.

Terwijl buiten het dikste pak sneeuw van haar leven valt, zwerft Fitz door het ziekenhuis. Maar dan ontmoet ze een geheimzinnige jongen van vijftien en een extreem kordaat meisje dat niet altijd de waarheid vertelt.

Fitz gelooft niet meer in de liefde, maar voor ze het weet beraamt ze een romantisch plan voor een verpleegster, steelt ze gips en wordt ze per ongeluk zelf verliefd. Want je kunt voor altijd in de wachtkamer blijven zitten, maar je kunt ook dapper zijn.

Anna Woltz heeft voor dit boek meegelopen met haar zus, die chirurg in opleiding is. Op die manier kreeg ze een kijkje voor en achter de schermen van de Spoedeisende Hulp.

Titel: Gips
Auteur: Anna Woltz
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045117829
Voor kinderen vanaf 11 jaar.

Lees ook:Winnaar Gouden Griffel 2016
Lees ook:Honderd uur nacht van Anna Woltz getipt in DWDD
Lees ook:Alaska – Anna Woltz
Lees ook:Onze zomer
Lees ook:Preview Onze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>